La Comissió Salvem el centre aplega ciutadans i ciutadanes de la Garriga preocupats pel futur del centre de la Garriga. Defensem que la reforma proposada no respecta els elements singulars del patrimoni garriguenc, implica una gran despesa econòmica i no ha promogut ni la participació ni el debat. Per això, proposem:


divendres, 25 de juny del 2010

La Comissió Salvem el Centre ha lliurat les signatures

Aquest matí, un grup de representants de la Comissió Salvem el Centre han lliurat al registre de l'Ajuntament de la Garriga el primer plec de signatures. Aquest primer lliurament ha constat de 2076 signatures. Els representants han demanat a la persona responsable del registre que el plec fos lliurat per la via d'urgència a l'alcaldessa de la Garriga, la Sra. Neus Bulbena.
A la sortida, davant la premsa, els representants de la Comissió Salvem el Centre han anunciat que la recollida de signatures continua. En aquest sentit, demà al matí, a partir de les 11 h, es tornarà a instal·lar una paradeta a la plaça de l'Església.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Mai, repeteixo mai , he presenciat un politic local tan intransigent, amb un ego d'autoritat tan exultant, amb tanta falta d'humiltat, menyspreant als habitants de la Garriga amb la seva falta de dialeg i escolta, enganyant a la gent en els processos oberts al poble, centre, biomassa i estacio de tren. Podria extendrem amb cada tema que ha portat aquesta alcadessa que tenim a la garriga pero o ho faré. Un engany a la democracia. Una desgracia d'alcadessa que em tingut la mala sort de tenir en aquest poble, que, gracies al seu pas per l'alcaldia La Garriga perdra aquell encant que té, tindrem plaça dura, biomassa i perdrem la tranquilitat del passeig. Sra ALCADESSA si llegeix aixo ya se que no servira per res perque voste no reflexiona,no cedeix, no escolta al poble. Ens mereixem millors politics. La llastima es que el mal que voste li fa al poble ja no es podrà reparar mai, la seva emprenta la recordarem per sempre. A les properes eleccions voste o el seu partit podra comprobar la seva fatal gestio, el mal pero ja estara fet. Quina pena.

    ResponElimina