La Comissió Salvem el centre aplega ciutadans i ciutadanes de la Garriga preocupats pel futur del centre de la Garriga. Defensem que la reforma proposada no respecta els elements singulars del patrimoni garriguenc, implica una gran despesa econòmica i no ha promogut ni la participació ni el debat. Per això, proposem:


dijous, 10 de juny del 2010

La comissió crida a la participació massiva dels ciutadans i les ciutadanes a la concentració de dissabte vinent

La Comissió Salvem el centre està acabant els darrers preparatius per a la concentració del 12 de juny. Aquesta comissió, constituïda per ciutadans i ciutadanes de la Garriga, té l’objectiu d’aturar l’inici de les obres de la reforma del centre que el govern municipal ha decidit i reclama que s’iniciï un procés de reflexió i participació amb tots els actors implicats. La Comissió considera que la reforma no respecta els elements històrics del municipi (sauló i llambordes) i no s’ajusta a la realitat econòmica actual. A més a més, el govern no ha promogut cap tipus de procés participatiu o debat. Per això, la Comissió recull signatures que donen suport a aquests punts. Aquesta primera acció ja és tot un èxit: en només una setmana ja s’han recollit prop de 1500 suports.

La concentració del dissabte 12 de juny a la plaça de l’Església s’iniciarà a 2/4 de 6 de la tarda, amb jocs populars i animació per a tothom. Continuarà a les 7, amb la lectura del manifest, algunes actuacions musicals i la participació dels gegants. Durant la mateixa concentració, la Comissió exposarà una alternativa a la proposta del consistori. En definitiva, la comissió presentarà la seva Opció C.

La tasca de la comissió no s’acaba dissabte. Per això, prepara altres actes pels propers dies. Ja podem confirmar que hi haurà noves concentracions a la plaça de l’Església els dissabtes 19 i 26 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada