La Comissió Salvem el centre aplega ciutadans i ciutadanes de la Garriga preocupats pel futur del centre de la Garriga. Defensem que la reforma proposada no respecta els elements singulars del patrimoni garriguenc, implica una gran despesa econòmica i no ha promogut ni la participació ni el debat. Per això, proposem:


dimarts, 22 de juny del 2010

La Comissió Salvem el Centre descobreix irregularitats en el plec de condicions del concurs de la reforma del centre

Durant els darrers dies, la Comissió Salvem el Centre està duent a terme diverses gestions per esbrinar algunes qüestions que, al seu parer, no havien quedat prou clares per part de l’Ajuntament de la Garriga.

En aquest sentit, la Comissió Salvem el Centre es va posar en contacte amb el Col•legi d’Arquitectes per esbrinar el motiu pel qual aquest col•legi professional no va participar al Concurs de Projectes convocat pel consistori. La resposta ha estat molt clara: el Col•legi d’Arquitectes no va participar al Jurat del Concurs de Projectes amb intervenció de Jurat per la rehabilitació del centre perquè el plec no complia els requisits mínims per donar suport a l’esmentat concurs. La mateixa notificació afirma que es va prendre la decisió de no participar-hi “després d’infructuoses converses amb l’Ajuntament per intentar modificar certes clàusules del plec que consideràvem incorrectes”.

Així doncs, i un cop més, es demostra la nul•la intenció de l’equip de govern per promoure la participació (en aquest cas dels professionals) i facilitar així, una reforma que estigui d’acord amb el criteri dels professionals i en consonància amb les peticions i demandes de la ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada