La Comissió Salvem el centre aplega ciutadans i ciutadanes de la Garriga preocupats pel futur del centre de la Garriga. Defensem que la reforma proposada no respecta els elements singulars del patrimoni garriguenc, implica una gran despesa econòmica i no ha promogut ni la participació ni el debat. Per això, proposem:


dissabte, 12 de juny del 2010

Èxit de participació a la concentració de l'Opció C a la Garriga. La comissió ja prepara les properes accions

Aquesta tarda s’ha dut a terme la primera concentració organitzada per la Comissió Salvem el Centre. La reivindicació que la Comissió recull en el seu manifest ha estat seguida pels nombrosos garriguencs i garriguenques que s’han aplegat a la plaça de l’Església.

Després d’haver fet la lectura del seu manifest, la Comissió ha explicat la seva Opció C: aturar l’inici de les obres del centre i reclamar a l’equip de govern que destini les subvencions obtingudes a reparar les infrastructures del centre (clavegueram, connexions elèctriques i les canonades), així com la millora de la mobilitat dels ciutadans pel carrer Banys i pel carrer Calàbria. Dins de l’Opció C es descarten les intervencions estètiques a la plaça de l’Església i la plaça de Can Dachs i es reclama que es mantinguin els elements històrics garriguencs (sauló i llambordes). La concentració ha comptat amb la participació dels timbalers de la Garriga i del vallesà Ciscu Margenat.

La Comissió també ha anunciat els propers actes i mobilitzacions: ha cridat a la participació a l’acte informatiu del dimarts 15 de juny al Patronat (organitzat per l’equip de govern) i ha anunciat les properes concentracions a la plaça de l’Església: dissabte 19 de juny a les 12 del migdia (amb vermouth inclòs) i dissabte 26 de juny a les 19 h. La comissió ha acabat l’acte afirmant que no defallirà en la reivindicació del centre com a espai dels ciutadans i ciutadanes garriguencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada