La Comissió Salvem el centre aplega ciutadans i ciutadanes de la Garriga preocupats pel futur del centre de la Garriga. Defensem que la reforma proposada no respecta els elements singulars del patrimoni garriguenc, implica una gran despesa econòmica i no ha promogut ni la participació ni el debat. Per això, proposem:


dilluns, 7 de juny del 2010

Èxit de la recollida de signatures

La recollida de signatures de l'Opció C a la Garriga també avança a molt bon ritme. Durant tota la setmana passada diversos comerços de la població van iniciar la recollida. Durant el cap de setmana del Corpus, voluntaris de la Comissió Salvem el centre han estat presents al carrer demanant als veïns i veïnes el seu suport.
No podem facilitar una xifra exacta perquè el tancament es farà durant els propers dies. Ara per ara, però, ja podem afirmar que aquesta recollida de signatures serà de les més importants que s'han fet mai en relació a una qüestió clarament garriguenca.
No volem afluixar el ritme de recollida! Per això us animem a descarregar-vos el full de signatures del bloc i us demanem que feu de voluntaris de la campanya. Quan el tingueu ple, envieu-nos, si us plau, un correu electrònic a salvemelcentre@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada