La Comissió Salvem el centre aplega ciutadans i ciutadanes de la Garriga preocupats pel futur del centre de la Garriga. Defensem que la reforma proposada no respecta els elements singulars del patrimoni garriguenc, implica una gran despesa econòmica i no ha promogut ni la participació ni el debat. Per això, proposem:


dimecres, 26 de maig del 2010

Es crea la Comissió Salvem el centre

Dilluns passat, com a resultat de diverses iniciatives encapçalades per ciutadans i ciutadanes de la Garriga, es va crear la Comissió Salvem el centre.

La comissió aplega garriguencs i garriguenques preocupats pel futur del centre de la Garriga. Aquesta comissió pretén dinamitzar una sèrie d'accions que sensibilitzin la població sobre el procés que s'ha seguit, pretén fer reflexionar sobre les implicacions que té el projecte proposat per l'equip de govern i pretén, alhora, crear una mobilització ciutadana favorable al replantejament de les obres.

1 comentari:

  1. Felicito i recoltzo la iniciativa.
    Ja és hora que ens unim per millorar la participació ciutadana, no és suficient en temes d'interés general argumentar la representativitat política i donar l'espatlla als nostres votants. El dia que sigui possible les llistes obertes en les eleccions municipals crec que millorarà el clima polític, tot i així s'ha de escoltar a la ciutadania.
    Frederic Moreno

    ResponElimina